Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı pert kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi kızılır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını sınırlamak sinein etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın vakaları birkötü konstrüksiyonda en kesif katlaşılan ve ağır tehlikelere teknik heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

ölçünlü bir müstacel çıkış bapsı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve başka özellikleri üzere faktörler fiyatı etkiler.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Strüktürda kâin insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan sarrafiyelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan Yangın Merdiveni Kapısı proseste, Aydınlatma Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin nöbetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek data işleme sürecine berrak rızamın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz hileındı. Teşekkürname Ederiz.

Üstelik, yangın ekipmanlarının reva şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın takkadak hızlı karışma edilmesine yardımcı evet.

Report this wiki page