You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlanabilir.

Tasar çizim olarak ayrımlılık göstermekle müşterek eş özellikleri, dayanıklı ve pek örgüda olmalarıdır. Standart iç baplara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına yangın kapısı dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yönının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak değaksiyonmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yönlü fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, autarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Güzel malzemelerden strüktürlmış olması ve bapya emin bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının katkısızlanması ciğerin kapı ile çerçevesi arasında Yangın Çıkış Kapısı ara olmamalıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page